VIP program

VIP program

Pasta Express VIP program

Az oldalunkon regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek a Pasta Express VIP programunkban. Különböző termékeinket akár 30%-os kedvezménnyel is megszerezhetik törzsvásárlóink. Amint elértél egy adott szintet, elég havi egyetlen vásárlás a szinted megtartásához!

Legyél te is VIP!

Regisztrálj weboldalunkon és azonnal élvezd a VIP tagság előnyeit. Minden új tagunk BRONZ VIP tagságban részesül. Az elmúlt 30 nap sikeres vásárlásai alapján érhető el az EZÜST, illetve az ARANY fokozat.

Mi számít sikeres vásárlásnak?

Minden, a pastaexpress.hu oldalon leadott és teljesített rendelés. Összértéke a kedvezmények, szállítási és csomagolási díj után kalkulált összeg, amit tényleges fizetésre került.

Hogy értheted el az EZÜST, illetve az ARANY tagságot?

Ha az elmúlt 30 nap sikeres vásárlásaidnak összértéke meghaladja a 10000Ft-ot, akkor EZÜST VIP tagságban részesülsz. Amennyiben eléred a 25000Ft-ot ebben az időszakban, akkor automatikusan megkapod az ARANY VIP tagságot és jogosult leszel a legmagasabb kedvezményeinkre.

Meddig érvényes az elért EZÜST és ARANY tagság?

Az utolsó sikeres vásárlástól számított 30 napon keresztül érvényes. Amennyiben nem történik vásárlás ebben az időszakban, a VIP szint visszaáll a BRONZ fokozatra.

Hol látom, hogy mennyi szükséges még a következő szinthez?

Bejelentkezés után a folyamatábrán tudod nyomon követni, hogy mennyit vásároltál eddig és mennyire van még szükséged az EZÜST, illetve ARANY VIP-hez.

  • Icon Environment Benefit
    Környezetbarát csomagolás

  • Icon Health Benefit
    Választható 'Mentes' alapanyagok

Fizetési lehetőségek